Їжа keyboard_arrow_right
М'ясо keyboard_arrow_right
Свинина та субпродукти keyboard_arrow_right
Фарш свинячий Albert Heijn
Фарш свинячий Albert Heijn - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
261 ккал
Також 1,094 кДж ● Енергія
20 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
0.8 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
0.01 г
20 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
7.9 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
1.58 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
1,000 мг
15%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Свинина та субпродукти
Склад поживних речовин
49 %
2 %
0 %
49 %
19 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Доброго дня приємно здивувало те, як достовірність уведених даних впливають на розрахунки та на вагу в результаті. Завдяки цьому сайту я з\'ясувала яку саме їжу слід вживати менше, а яку виключити взагалі. Дякую.
Думаю це найкорисніший інтернет портал, велика подяка за його існування тому що завдяки йому втратила 14 кг. Переконана що без них я б цього ніколи не зробила. Було це звичайно не одразу, спочатку втрачала всього 1 кг. в місяць та коли почала вносити спожиті страви у раціон з\'ясувала які помилки допускаю, і як результат 4 кг. щомісяця втрачаю, до того ж це весело і абсолютно безболісно.
Хороша ідея створити щось такого плану, це справді потрібно людям. З вами я від вересня, і 15 кг. позаду і продовжую в цьому ж дусі. Дякую