Буряк в солодкому маринаді - калорійність
буряк є джерелом волокон, мінералів (зокрема таких як, натрій, калій, кальцій, магній, кремній) і вітамінів (вітаміну С, вітамінів та інших). Для солодкого і кислого розсолу використовується, вода, оцет, цукор (підсолоджувач), сіль і спеції. Іноді (ароматизатори, метабісульфіт натрію, E211 - бензоат натрію).
Буряк містить бетаїн речовина, яка перешкоджає розвитку атеросклерозу і підтримує діяльність печінки. Розширює стінки артерій і зміцнює капіляри. Буряк також має сечогінний ефект, виводить сіль з організму, стимулює утворення соку в шлунку і жовчі, сприяє ріст клітин, активізує вироблення червоних кров'яних клітин (клітини, таким чином, краще забезпечуються киснем), стимулюють гарний настрій, знімає токсини з кишечника, знімає запор, надає блиск і еластичність шкіри, волосся і нігтів і одночасно видаляють токсичні речовини, зокрема, в головному мозку.
готуйте буряк вдома, використовуючи натуральні продукти які не містять консервантів.