Борщ зі свининою та квасолею Сушка Sushka - калорійність
Склад: овочі варено-сушені, сушені: буряк столовий, капуста білокачанна, квасоля біла (6,6%), томати, паприка червона, морква, цибуля ріпчаста, картопля, часник; свинина нежирна варено-сушена (20%), вершки сухі жирність 42%, сіль кухонна екстра, цукор, кріп, петрушка, перець чорний та духмяний мелені, лавровий лист.
Натуральна свинина багата на білок, магній, цинк і селен. Завдяки такому складу її вживання сприяє здоров’ю нервової системи, зміцнює репродуктивні функції та імунітет. Свинина дає необхідні будівельні елементи для м'язів і кісток. Капуста білокачанна - зміцнює імунітет і стимулює метаболізм. В її складі є кальцій і вітамін С, багато клітковини, необхідної для здоров'я шлунково-кишкового тракту та стрункої фігури. Це низькокалорійне джерело нутрієнтів, необхідних для здорового обміну речовин. Квасоля - джерело рослинного білка, магнію та вітамінів групи B. Томати цінні своїм вітамінно-мінеральним складом і вмістом лікопіну, який захищає клітини від злоякісного перетворення та зберігає еластичність судин. Буряк доповнює користь томатів в боротьбі проти авітамінозу, раку та серцевих недуг. Він містить багато магнію, вітамін С, бетаїн і каротин, яким буряк завдячує цими властивостями.
Приготування: висипати суміш у ємність (або використати паперовий стакан-упаковку), додати 200 мл окропу, накрити кришкою і дати настоятись 15 хвилин.