Їжа keyboard_arrow_right
Злаки та крупи keyboard_arrow_right
Злакові батончики та злакове печиво keyboard_arrow_right
Батончик протеїновий вівсяний з лохиною Oat & Fruit Zero BioTechUSA
Батончик протеїновий вівсяний з лохиною Oat & Fruit Zero BioTechUSA - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
387 ккал
Також 1,620 кДж ● Енергія
6.7 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
36 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
8.9 г
20 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
6.3 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
21 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.02 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
335 мг
23%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Злакові батончики та злакове печиво
Склад поживних речовин
11 %
57 %
14 %
32 %
10 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Чудовий помічник для схуднення та здорового способу життя!
Це найкраща програма,якою я колись користувалась.За допомогою неї,ви можете не тільки рахувати калорії,але й дивитись корисні рецепти або створити свої.Ще одним плюсом,для мене,є повний розбір продуктів та страв,тобто не лише показник білків,жирів і вуглеводів,а й насичених жирних кислот,солі,цукру,холестерину,транс жирів.Дуже рекомендую цю програму.
Доброго... Намагаюся схуднути з паузами вже декілька років перепробував вже багато дієт але єдине що мене зацікавило це підрахунок власних калорій спостерігаючи кількість їжі у відповідності з цими таблицями.