Їжа keyboard_arrow_right
Злаки та крупи keyboard_arrow_right
Злакові батончики та злакове печиво keyboard_arrow_right
Батончик горіховий протеїновий Misura Protein Novita
Батончик горіховий протеїновий Misura Protein Novita - калорійність
Запиши кількість та одиницю
1 г
= 100 г
518 ккал
Також 2,171 кДж ● Енергія
19 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
26 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
18 г
36 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
6.3 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
9.2 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
0.07 г
Кальцій
-
Натрій
-
Вода
-
PHE
950 мг
12%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Злакові батончики та злакове печиво
Склад поживних речовин
23 %
32 %
22 %
44 %
8 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Доброго дня приємно здивувало те, як достовірність уведених даних впливають на розрахунки та на вагу в результаті. Завдяки цьому сайту я з\'ясувала яку саме їжу слід вживати менше, а яку виключити взагалі. Дякую.
Вельми хороша програма, хороший функціонал, також можу додати власні страви, або їжу якої бракує, але поки що знаходжу все що потрібно. Гарна штука, як на мене 10/10.
Доброї пори, хочу висловити свою подяку за цей блог, чоловік завдяки раціону та підрахунку калорій схуд на 10 кг. за два місяці і ми у двох задоволені я з роботою з цим сайтом а чоловік результатом. Дякуємо, та бажаємо безліч задоволених користувачів.