Їжа keyboard_arrow_right
Злаки та крупи keyboard_arrow_right
Злакові батончики та злакове печиво keyboard_arrow_right
Арахісові кульки з медом Haps
500 ккал
Також 2,094 кДж ● Енергія
16 г
Рекомендована добова норма споживання: 118 г
50 г
Рекомендована добова норма споживання: 182 г
Цукор
23 г
25 г
Рекомендована добова норма споживання: 53 г
Насичені жирні кислоти
3.2 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
5.2 г
Рекомендована добова норма споживання: 28 г
Сіль
1.8 г
Кальцій
53 мг
Натрій
-
Вода
-
PHE
800 мг
0%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Паушальні енерговитрати
Легкі навантаження
Найпопулярніше в категорії Злакові батончики та злакове печиво
Склад поживних речовин
18 %
55 %
25 %
27 %
4 %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Продукт можеш записати в раціон.

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Привіт найбільше мене дивує підтримка цих сторінок, а також продукти харчування та активність. Дуже хочу подякувати всім тим, хто розробив цю програму і зробив доступною для громадськості. Вже тиждень я пишу все, що я з\'їв і те, і виконану діяльність протягом дня тому маю результат всього того що відбувається з моїм організмом. Я твердо вірю, що ця програма допоможе досягти цілевої ваги.
Чудова ідея!!! Щодо здорового способу життя в мене особлива думка. З радістю користуюсь даними таблицями а головне це корисно. І після місяця можу сказати одне. ЦЕ ПРАЦЮЄ!!!
сайт порадила подруга, і дуже мені подобається спостерігати за графіками який зображує скільки їжі я ще можу собі дозволити з\'їсти. Питнй режим також вельми корисна річ. Дякую всім хто має до цього відношення.