Склад: булгур дрібний (73%), яловичина варено-сушена (10%), овочі сушені, варено-сушені: цибуля ріпчаста, морква, томати, часник; вершки сухі жирність 42%, сіль кухонна екстра, петрушка, кріп, тим'ян, паприка, цибуля порей, куркума, перець: чорний, чилі, духмяний мелені.
Яловичина забезпечує організм амінокислотами та білком, необхідними для нормального метаболізму і роботи всіх систем організму. У продукті багато заліза і вітамінів групи B, завдяки яким він відновлює енергію, покращує розумові функції, усуває занепад сил і слабкість. Яловичина виводить з організму зайву рідину - тому на неї корисно звернути увагу тим, хто страждає від набряків. Булгур покращує роботу серця та зміцнює стінки судин, прискорює метаболізм і очищає шлунково-кишковий тракт, нормалізує роботу нервової системи. Такими властивостями крупа зобов'язана високим вмістом клітковини і вітамінів групи B, K, E, A.
Налийте в ємність 200 мл окропу, насипте в неї суху суміш з пакета, перемішайте, накрийте, зачекайте 15 хвилин.